Four hands dinners
I CVKÖKET matstudio, örebro
Några helger varje säsong så bjuder jag in kockar till cvköket för att laga middagar med mig. Det är kollegor , kompisar och personer jag inspireras av. Vi lagar tillsammans middag med några rätter var som tillsammans blir en åtta rätters avsmakningsmeny av säsongens allra godaste råvaror.
vi erbjuder endast 12 platser per kväll så det blir exklusivt och intimt. middagarna börjar med snacks kl 18 och räknar med att middagarna är klara ca 2130.
längst ner på denna sida kan se vilka kockar som besökt oss tidigare.
FOUR HANDS DINNER 2025:
februari
FOUR HANDS DINNER med Viktor Westerlind
21+22 februari
Vi dundrar igång 2025 på allra bästa sätt, då vi återigen får finfint besök till cvköket. Denna gång är det Viktor Westerlind med en minst sagt imponerande meritlista i bagaget. Senaste 3 åren som köksmästare på anrika Operakällaren
Utöver att ta hem segern Årets Kock 2009 och ta guld i Culinary Olympics med Svenska Kocklandslaget 2012 har Viktor även hunnit med Fredsgatan 12 när det begav sig, flera år på Frantzén , samt Aira. Viktor är även tävlingsledare för Årets Kock.
Minst sagt TUNG meritlista.
Viktors matlagning: Nordiska huvudråvaror i skiftande säsonger baserade på det klassiska köket, inspirerade av hela världens tekniker och smaker med generositet, finess och fräschör.
i slutet på februari gästar alltså viktor örebro och lagar två FOUR HANDS DINNER middagar med mig i CVKÖKET. detta vill ni bannemej inte missa.
FOUR HANDS DINNER
med Viktor Westerlind
fredag 21a februari, fullbokat
lördag 22a februari, fullbokat
12 platser per kväll
3250kr inkl vinpaket.
boka@cvkoket.se
VARMT VÄLKOMNA IN I KÖKET,
ANDERS OCH VIKTOR
mars
FOUR HANDS DINNER med Roger Hjälm
13e & 14e mars
det här ska bli så sjukt jäkla kul!
det är en stor ära att få välkomna min före detta chef och gode vän Roger Hjälm som dom senaste 14 åren drivit Katrinelunds gästgiveri & sjökrog hit till CVKÖKET.
Jag lärde känna Roger när vi jobbade ihop på Katrinelund för typ 10 sedan, han var då min chef under fyra år och sedan dess har vi varit goda vänner. det ska bli så sjukt kul och jag är riktigt peppad på att få dela kök med Roger igen. det finns få personer som har den energi, kreativitet och hjärta för god mat som Roger har.
Roger och jag lagar två middagar ihop i mitten på mars, torsdag 13e och fredag 14e mars. dessa exklusiva kvällar bjuds det på en avsmakningsmeny som först börjar med lite snacks och bubbel och sedan 8 rätter av exceptionella råvaror i säsong. menyn matchas med väl utvalda viner av sommelier Michelle Monks, önskas alkoholfritt så fixar vi givetvis det.
håll i er, dessa kvällar blir det åka av, det lovar vi!
anders & roger
FOUR HANDS DINNER med Roger Hjälm
torsdag 13e mars kl 18, fullbokat
fredag 14e mars kl 18, fullbokat
endast 12 platser per kväll.
3400kr per kuvert inkl goda viner
BOKA : boka@cvkoket.se
0707-275927
———————————-
FOUR HANDS DINNERS i CVKÖKET matstudio, örebro
Några helger varje säsong så bjuder jag in kockar till cvköket för att laga middagar med mig. Det är kollegor , kompisar och personer jag inspireras av. Vi lagar tillsammans middag med några rätter var som tillsammans blir en åtta rätters avsmakningsmeny av säsongens allra godaste råvaror.
——————————-
här är kockarna som gästat cvköket för FOUR HANDS DINNER:
viktor westerlind, fd operakällaren, årets kock 2009, februari -25
micke einarsson, chez jolie, oktober -24
moa johansson & olle isaksson, restaurang rot , september -24
david bygdeståhl, aira, juni -24
erik lindeberg, fd bryggerikrogen nora, maj-24
joel lindqvist, malmö chokladfabrik, mars -24
emil bertilsson, skoogs krog, februari -24
luqaz ottosson, restaurang rot, oktober -23
jimmi eriksson, bocuse dor, årets kock 2016, juni & september -23
joe devine, f.d boo natur, mars -23