På gång 2024
HÄR SKRIVER VI OM VAD SOM ÄR PÅ GÅNG.
OBS, alla övriga datum finns möjlighet att abonnera och boka CVKÖKET för privata middagar, affärsluncher, aktiv matlagning, kurser, cateringar och företagsevent.
MIDDAG RUNT KÖKSÖN info HÄR
CIDERMIDDAG på KÖPING MUSTERI
LÖRDAG 20e april, fullbokat
näst sista helgen i april har jag återigen fått äran att få laga mat hos Lena och Johanna på Köpings Musteri. det blir en 5 rätters meny med råvaror i säsong som matchas med cider från gården. på länken här kan ni få mer info om kvällen och boka plats :CIDERMIDDAG
det kommer bli en trevlig kväll med massa god cider och en meny som speglar säsongen med fokus på cidervänlig mat, tänk charkuterier, skaldjur och ost men även andra lokala råvararor av högsta kvalitet.
meny inkl ciderpaket 1650kr per plats
maj
FOUR HANDS DINNER med Erik Lindeberg
fredag 24e maj kl 18
lördag 25e maj kl 18
det här ska bli så sjukt jäkla kul!
det är en stor ära att få välkomna min gode vän Erik som dom senaste 7 åren drivit mästarklass-listade bryggerikrogen i nora hit till CVKÖKET.
Erik och jag lagar två middagar ihop i slutet på maj, det är morsdags helgen så passa på att bjussa älsklingen på en riktig pangmiddag. det blir en avsmakningsmeny som först börjar med med lite snacks och sedan 8 rätter. vi kommer själva att välja viner och även servera själva denna kväll så räkna med mindre elegant servering men GOTT OM VIN! ( michelle är ledig : )
jag lärde känna erik när vi jobbade ihop på loka brunn för typ 12 år sedan, han var då min köksmästare och sedan dess har vi varit vänner. vi har lagat mat på en del knasiga grejer ihop, bla en catering till 900p i ett varulager, levererat varm lunch på ett tåg till 550p och även roddat välgörenhetsmiddagar som sammanlagt inbringat över en halv miljon till välgörenhet (BRAKMIDDAGEN).
Erik som blivit en god vän genom åren säger själv att han lagar god mat (inte snygg) och låter råvarorna tala för sig själva och han vill att det händer något i varje tugga. han lagar framförallt mat som han själv vill äta. jag skulle säga att han lagar jäkligt god mat, utan krusiduller, precis som det ska vara med andra ord.
vi kommer dagarna innan att åka till Mia på lilla labäck, lidköping och skörda sparris och andra grönsaker och bli inte förvånade om det dyker upp riktigt välhängt kött och barnsligt smarriga efterrätter.
HÅLL I HATTEN för den här helgen blir det åka av, det lovar vi!
anders & erik
FOUR HANDS DINNER med Erik Lindeberg i CVKÖKET
fredag 24e maj kl 18
lördag 25e maj kl 18
endast 12 platser per kväll.
2750kr per kuvert inkl dryck
BOKA:
boka@cvkoket.se
0707-275927
juni
FOUR HANDS DINNER 14+15 juni
med David Bygdeståhl,
köksmästare på AIRA
i juni kommer det återigen finfint besök till cvköket. denna gång är det tommy myllymäkis köksmästare från AIRA , david bygdeståhl som gästar örebro och lagar två FOUR HANDS DINNER middagar med mig i cvköket.
david har en gedigen meritlista med många år på anrika leijontornet och även som köksmästare på svartengrens i sthlm i bagaget.
david jobbar nu som köksmästare på AIRA och vart med på hela resan till två stjärnor i guide michelin. mäktigt.
Detta vill ni bannemej inte missa.
FOUR HANDS DINNER
med David Bygdeståhl
fredag 14e juni, fullbokat
lördage 15 juni, fullbokat
12 platser per kväll
3250kr inkl vinpaket.
boka@cvkoket.se
PSST!
övriga datum finns möjlighet att abonnera eller boka CVKÖKET för privata middagar, affärsluncher, aktiv matlagning, kurser, cateringar och företagsevent:
för middagar se fliken PRIVAT MATSAL
det går det bra att boka hela cvköket, vi får plats med upp till 15 sittande eller 25 minglande gäster.
perfekt location i centrala örebro.
maila boka@cvkoket.se med din förfrågan eller ring oss på 0707-275927 så skräddarsyr vi ditt event.
TILLBAKA TILL START